Hialuronska kislina je sestavni del vsakega tkiva našega telesa. Najdemo jo v zdravih sklepih. Njena osnovna naloga je zadrževanje vode v tkivih, prinašanje hranilnih snovi celicam in istočasno tudi odnašanje odpadnih produktov metabolizma v njih. To velja zlasti za tiste celice tkiv, ki nimajo direktnega stika s krvjo in s tem tudi ni direktne preskrbe s hranilnimi snovmi. Take so npr. hrustančne celice. Če hialuronske kisline ni dovolj, sta preskrba celic in odvoz odpadnih produktov okrnjena.

hialuronska-kislina

Hialuronska kislina kapsule – podrobnosti TUKAJ!

Ker se z leti količina hialuronske kisline v telesu zmanjšuje, kar pripomore h gubanju kože, bolečinam v sklepih in drugih komplikacijah povezovalnih tkiv jo je potrebno dodatno konzumirati.

V Independence pa hialuronsko kislino vnesete z JALURACID tableto, ki v kombinaciji z ARGANOVIM OLJEM kožo navlaži in premaga znake staranja. Polt je vidno pomlajena, čvrstejša, gladkejša in bolj elastična. Hialuronska kislina takoj zapolni volumen kože in tako vidno zmanjša izrazitost gub. Gube, celo globoke, se zapolnijo od znotraj navzven.

Vsebina: 50 kapsul