Katera naravna kozmetika je dobra podlaga za puder?

Katera naravna kozmetika je dobra podlaga za puder, se nemara sprašuje vsaka ženska. Dandanes je na trgu možno kupitikatera naravna kozmetika ogromno različnih krem za obraz, ki so podlaga za nanos pudra. Prava umetnost pa je najti kozmetiko oziroma podlago, ki ni premastna, preveč vlažna ali se prehitro vpije in nato težko preko nje na obraz nanesete še puder. Še težje pa je najti naravno kremo za obraz, ki ima vse te kvalitete, po možnosti še z ustreznim certifikatom.

V DM-u in podobnih trgovinah in drogerijah lahko najdete kar nekaj kozmetike, ki se prodaja kot naravna kozmetika. Vendar je pravi recept, da vseeno malo pobrskate po forumih in spletu ter najdete pravo (po možnosti) slovensko kvalitetno naravno kozmetiko.

Katera naravna kozmetika izpolnjuje postavljene kriterije?

Naravna krema Kuan YinPred časom sem našla na primer super naravno kremo Kuan Yin (imenovano po boginji ljubezni in si to ime še kako zasluži), ki je odlična podlaga za puder.

Krema se hitro vpije v kožo, a jo vseeno toliko navlaži, da se preko nje z lahkoto nanese puder, ki se ne svaljka ali neenakomerno razmaže. Poleg tega pa še super diši. Skoraj bi lahko rekla, da je to najboljša naravna kozmetika, katero sem našla v zadnjem času. Namažeš se lahko tudi okoli oči, pa jih ne draži. Mislila sem, da bom za svojo kožo morala iskati recepte za izdelavo domače naravne kozmetike za občutljivo kožo, a je ta krema primerna tudi za občutljivo kožo. Kar me je pri kremi najbolj presnetilo pa je to, da ima še energijski učinek. Krema vam namreč pomaga začutiti ljubezen.

Sicer sem izpostavila le naravno kremo Kuan Yin, ki mi najlepše diši. V kolekciji pa je sicer kar devet različnih naravnih krem, ki imajo podoben učinek na kožo kot omenjena. Res super zadeva, ki se jo splača preizkusiti.

Naravne kreme so res odlična podlaga tako za tekoči puder, kot tudi puder v prahu ali pa če nanesete le bronzer.