O karmi in kako jo preseči ter zaživeti s podporo Ljubezni in Svetlobe

O karmi in kako jo preseči je veliko napisanega in povedanega, pa vendar je zakon karme povsem preprost in deluje na vse enako. Verjetno poznate pregovor »Vse se vrača, vse se plača« ali »Kar seješ, to žanješ«.

In prav to je karma – zakon vzroka in posledice.

O karmi in kako jo preseči

Kako si ustvarjate pozitivno karmo?

Vsako vaše dejanje in vsaka vaša izrečena beseda ima določene posledice. Prav tako ima posledice tudi vsako vaše nedelovanje, ko bi morali delovati, se izraziti, pa tega iz najrazličnejših razlogov ne storite.

Zato je pomembno, da se v svojem življenju glede vsega, tudi najmanjših, vsakodnevnih zadev odločate zavestno, na podlagi Ljubezni in Svetlobe.

S tem si ustvarjate »pozitivno« karmo in posledično bo v vašem življenju vedno več harmonije, blagostanja in ljubezni.

O karmi in kako jo preseči z vidika Duše

Ste se  kdaj v življenju znašli v situaciji, ki se vam ponavlja in iz nje ne najdete rešitve? Priporočljivo je, da se vprašate tudi o Pozitivna dejanjakarmi in kako jo preseči. Kajti kot Duša ste živeli že mnogo življenj.

Pridobili ste ogromno izkušenj, tako pozitivnih kot tistih malo manj pozitivnih. In prav v vsaki izmed teh preteklih izkušenj je vsako vaše dejanje in vsaka vaša beseda imela svoje posledice. In nekatere izmed njih so vas »počakale« v sedanjem življenju. Počakale, da:

  • ozavestite, kaj se vaša Duša uči v teh situacijah in da
  • s pozitivnim delovanjem v vsakodnevnem življenju »izravnate« bremena oz. dolgove pretekih ravnanj in besed. Le-te niso izhajale iz Svetlobe in iz Ljubezni.

 

Kako si lahko v vsakdanjem življenju ustvarjate pozitivno karmo in s tem presežete bremena preteklosti?

Najboljši način je, da vedno in povsod delujete iz Ljubezni in Svetlobe. Pozitivno karmo si ustvarjate tudi s povsem običajnimi drobnimi dejanji – na primer ko na avtobusu odstopite svoj sedež nekomu, ki ga potrebuje bolj kot vi. (1)

In ko boste v življenju srečali nekoga, ki »ima srečo«, naj vam bo navdih za vaše delovanje iz Svetlobe. Spomnite se na zakon karme in da je morda njegova »sreča« pravzaprav le posledica vseh njegovih dosedanjih odločitev in delovanja iz Svetlobe.