3 izdelki naravne kozmetike, ki jih morate imeti!

V članku – 3 izdelki naravne kozmetike, ki jih morate imeti,  vam bomo povedali, kateri naravni izdelki so najbolj zaželeni in koristni za nego telesa v vseh letnih časih.

.

Prvi izdelek, ki spada med 3 izdelki naravne kozmetike, ki jih morate imeti  je kokosovo olje/maslo

.

Kokosovo olje ali v trdnem stanju kokosovo maslo je eno izmed najbolj koristnih naravnih sestavin, za naše telo. Uporabljajo ga v kozmetični industriji in prehrambeni. Ne samo, da niža holesterol v krvi, kokosovo olje je tudi dobro za prebavo in izgubljanje telesne teže. V kozmetiki ga lahko najdemo v kremah, balzamih, izdelkih za lase, losjonih, pilingih in milih. Kokosovo maslo lahko nanašamo na lase in nato izgledajo čudovito ter so mehki. Če ga uporabljate na strijah se le-te vidno zmanjšajo prav tako brazgotine. Kokosovo olje ali maslo je tudi izjemen vlažilec kože in se lahko uporablja za vsak tip kože.

.3 izdelki naravne kozmetike, ki jih morate imeti

Naš drugi izdelek na seznamu je piling

.

Da bo vaša koža sijoča, ni dovolj samo da je izredno vlažite. Koža mora tudi, dihati in se hitro obnavljati, ker je to brez vaše pomoči izredno težko, lahko svoji koži pomagate s pilingom. Poznamo različne pilinge med najbolj popularnimi so solni pilingi, sledijo jim pilingi s sladkorjem in najbolj novi na tržišču so pilingi z naravno gobo. Piling izberite na podlagi vaše kože, v kolikor je suha uporabite sladkorni piling. Sladkorni piling bo nahranil in pospešil cirkulacijo. Aknasta in seborojična koža ter za kožo z luskavico priporočamo solni piling, ki bo izredno pomagal. Za uživanje, pospeševanje cirkulacije in aromaterapijo pa naravni piling z gobo.

.

3 izdelek vendar ne nepomembni je blato za telo iz Mrtvega morja

.

Ker, smo s predhodnimi izdelki poskrbeli za vlaženje in hitro obnavljanje bomo članek 3 izdelki naravne kozmetike, ki jih morate imeti, zaključili  z masko iz Mrtvega morja. Blato iz Mrtvega morja  poskrbi še za detoksikacijo našega telesa. Maska bo iz telesa posrkala škodljive snovi in težke kovine, pospešila prekrvavitev in zgladila kožo. Blato lahko uporabljamo, kot obloge na nogah, stopalih ali obrazu in koža bo v trenutku bolj sijoča. Naj poudarimo, da je blato iz Mrtvega morja edino na svetu, ki ima toliko magnezija, kalcija in broma v sebi, kar odlično vpliva na naš organizem.

Obiščite tudi našo prvo stran, kjer še dodatno pojasnjujemo prednosti uporabe naravne kozmetike.